If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такааа,да споделя и аз за този проблем с имото,днес на няколко пъти неискаше да запали и ключа на таблото си свети.Свалих кората под волана и размърдах въпросната букса на тази кутия ,колата почна да пали допреди малко,пак размърдване на буксата и пак запали.
Утре ще я сваля,но да търся ли с самата кутия студени споики или само да почистя буксата и напръскам с контактен спреи?
Такааа,да споделя и аз за този проблем с имото,днес на няколко пъти неискаше да запали и ключа на таблото си свети.Свалих кората под волана и размърдах въпросната букса на тази кутия ,колата почна да пали допреди малко,пак размърдване на буксата и пак запали.
Утре ще я сваля,но да търся ли с самата кутия студени споики или само да почистя буксата и напръскам с контактен спреи?
Според мен е само буксата, гледах за студени спойки с една лупа и нищо нередно не видях
Днес свалих кутията на имото и както беше написал Лорда невидях студени споики,почистих буксата и при връщането на кутията и при опита ми да върна буксата на място ми направи впечатление че кабела е оплетен и нещо го дърпа.При смяната на педала на газта явно е станало мазало,прекарах го откъдето трябва и се освободи,дано да се е оправил проблема след напръскването с контактен спреи и прекарването на кабела откъдето трябва.Мисля,че е бил под напън и е било само въпрос на време да се подмъкне.
Колеги този имобилайзер пак ме захапа, отново започна да прави проблеми! Мисля да го махам, тук в Русе някой знае ли евентуално къде се занимават с такива работи!
Пробвай следното - когато направи проблема изгаси контакта, извади буксата със захранването на имобилайзера, дай контакт и тогава я включи. След това върни контакта. Доста пъти помага.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Не мисля, че механичното износване оказва влияние. В крайна сметка работата на имото зависи от радиовръзката между антената около патрона и транспондерния чип вътре под пластмасовите капаци на ключа.
Да продължа темата, отидох при едни пичове за имобилайзера! Оставих я при тях да го махат, след около два, три часа ми се обадиха да ида да я взема, отивам те ми казват, че имобилайзера си работил без проблем, оказало се някакво реле което подавало ток на имобилайзера в момента на подаване на контакт доколкото разбрах, сега всичко е наред! Само не разбрах къде стои това проклето реле!
Ами не знам, казаха ми, че било някакво реле което не подавало ток всеки път, или аз не съм разбрал нещо! Да не би да е свързано с контактния ключ, защото ми казаха, че първо се съмнявали в клемореда!
Comment